لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..docx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 3 صفحه
قسمتی از متن word (..docx) :
طرح درس تعلیمات مدنی پنجم دبستان:عنوان درس وحدت
روش تدریس : الگوی ایفای نقش
اهداف کلی: 1. اشنایی با وحدت درجامعه اسلامی
اهداف جزیی 1- توصیه قران در مورد وحدت 2- دانش اموزان با کلمه وحدت اشنا شوند
3- کلمه وحدت را تعریف کنند 4- کامل کردن داستان ناتمام در مورد وحدت
واژه های مهم: وحدت در میان مردم - رهبری امام خمینی - اشنایی با قبله -
گام اول: گرم کردن گروه
معلم پس از ورود به کلاس از دانش آموزان می پرسد : اگر دشمن به کشور ما حمله کند مردم چه می کردند؟
پاسخ های هر گروه را روی تخته سیاه می نویسد و مسیر هر پاسخ را به سمت کلمه وحدت هدایت می کند و به انها توضیح می دهد که در قران در مورد وحدت سفارشهای زیادی شده است سپس داستان یک پیرمرد همراه فرزندانش را به صورت نمایش اجرا می کنیم .
گام دوم: انتخاب شرکت کنندگان
با توجه به خصوصیات و علاقه ی آنها نسبت به ایفای نقش, آموزگار افراد را انتخاب می نماید.کسرا از گروه 1 محسن از گروه 2 عباس از گروه 3 نقش پسران پیرمرد و علی نقش پیرمرد و حسین نقش قصه گو انتخاب می شوند.
معلم:بچه ها حالا تا دوستانتان خود را آماده ی نمایش می کنند,شما در مورد سؤالاتی که می پرسم فکر کنید. تا به حال در مراسمات راهپیمایی شرکت کرده اید چه خاطره ای از ان دارید – برای چه شما به همدیگر کمک می کنید
گام سوم: صحنه سازی
ایفا گران نقش طرح صحنه را تهیه می کنند و در حین پردازش صحنه سؤالاتی از قبیل محل اجرای نمایش و اینکه بچه ها آیا با نقش خودتان ارتباط برقرار نموده اید آنها را راهنمایی می کنیم.
گام چهارم: آماده کردن مشاهده گران
در این مرحله از دانش آموزان می خواهیم که ضمن تماشای نمایش فکر کنند و خود را به جای یکی از نقش های دانش آموزان ایفا کننده بگذارند که چه کارهایی را می توانیم انجام دهیم.
گام پنجم: نمایش
بازیگران نقش می گیرند و خود را در آن نقش باور می کنند و به یکدیگر از روی واقعیت پاسخ می دهند. قصه گو شروع به خواندن روی کتاب می نماید و دانش آموزان ایفای نقش در زمان های خود اقدام به ایفای نقش می کنند.
گام ششم: بحث و ارزشیابی
معلم: بچه ها اگر شما به جای پیرمرد بودید چکار می کردید – در مورد وحدت چه چیزهایی می گفتید و سوالاتی درباره درگیر کردن دانش اموزان با مساله وحدت در جامعه اسلامی
گام هفتم: نمایش دوباره
برای درگیر نمودن سایر دانش آموزان و توجه به عواطف روحی آنها نمایش را در کلاس تکرار می نماییم و در صورت وجود خطا در میان دانش آموزان آنها را راهنمایی می کنیم .
گام هشتم: بحث و ارزشیابی